FSF Karup Afdeling

Spændende hjemmesider

Kunne tænke dig at sidde i cockpittet på en Messerschmitt 109 eller en SR-71A, så har du her muligheden for at se hvordan det var indrettet på højopløselige billeder

En rigtig spændende side med masser af fotos og video om fly og rummet. Siden er på engelsk, men billeder og video kan man altid frydes over. Meget at udforske her

Hjemmeside for tidligere medarbejdere ved det jordbaserede luftforsvar: DEHAWK, HAWK, NIKE Ajax og NIKE Hercules. Spændende videoklip og eskadrillernes historie.

Kan du huske 57, han sov i underkøjen ved vinduet? Har du tænk på at møde dine gamle stuekammerater igen - så meld dig til næste Jubilæumsdag. Klik på linket her.

Medlemsbladet PROPEL tilsendes medlemmerne som et indstik i Flyvevåbnets personaleblad Flyvevåbnet, der i tekst og billeder fortæller om sidste nyt fra Flyvevåbnet

Historiske Rindsholm Kro, med Danske Soldaters Mindelund, er bestemt et besøg værd. Kromanden er en eventyrlig fortæller og maden lige så. Læs mere om Kroen her.

Hovedsiden for Flyvevåbnets Soldaterforening, hvor du kan finde ALT om foreningen - organisation, love, billeder, bladet Propel og meget mere. Tilmeld dig her.

Flyvertaktisk Kommando - Flyvevåbnets ledelse. Læs spændende nyheder fra Flyvevåbnet herhjemme og fra udsendelser.

Draken Team Karup er en forening for Draken fans. Også du kan blive medlem. Hjemmesiden er "guf" for alle der har været på FSNKAR sammen med Draken flyet.

Flyvestation Karups museum i den gamle Gedhusvagt er bestemt et besøg værd. Se her lidt af hvad du kan opleve på musset, der i øvrigt har gratis adgang.

Om soldaterforeningen Mjørkadalur, som er en forening for folk, der har gjort tjeneste på Færøerne.

Palle s nielsen 19.09.2018 13:03

Hej ! Kan jeg købe en t- shert magen til den jeg kan se på forsiden af dtk-. nyt 2018 02 ? Vh Palle s Nielsen . Rolighedsvej 8 . 4671 . Strø
by .

Nyeste kommentarer

19.09 | 13:03

Hej ! Kan jeg købe en t- shert magen til den jeg kan se på forsiden af dtk-. ...